Föreläsningar
Boka föreläsning med Renata!

Renatas styrka som föreläsare ligger i hennes exceptionella förmåga att omvandla sina äventyr och utmaningar till inspirerande insikter, lika kraftfulla på individuell nivå som för organisationer och företag. Hon tar med oss på en hisnande resa genom de branta uppförsbackar hon erövrat och väver samman dem de hinder och möjligheter vi alla möter i våra dagliga liv. Oavsett om det är enskilda individer som strävar efter utveckling eller organisationer och företag som söker effektiva strategier för framgång, lyckas Renata på ett engagerande sätt visa vägen. Att lyssna på Renata är som att klättra upp för högsta toppen av motivation – det är dags att ta din egen och din organisations prestation till nya höjder med Renata!

Vi ställer oss alla någon gång frågan: vad krävs för att komma till toppen? Renata ger oss svaret. Hon delar med sig av sin otroliga resa och visar hur vi, likt henne, kan nå hela vägen fram.

Med en kraftfull förmåga att motivera och inspirera, vägleder Renata oss genom viktiga ämnen som motiverade medarbetare, hantering av förändringar, skapandet av magnetiska mål och framgångsrik projektledning och ledarskap. Genom att betona personligt ansvar och förmågan att påverka vår attityd, väcker Renata den inre kraften hos individer och organisationer.

I tillägg till sina spektakulära bergsbestigningar och äventyr, är Renatas expertområden

-personlig utveckling

-motivation

-förändring

-kommunikation,

-ledarskap

-målsättningar.

Hennes berättelse är en påminnelse om att vi alla kan bestiga vårt Mount Everest, oavsett var vi kommer ifrån. Låt Renata guida dig mot framgångens högsta toppar!

Renata började föreläsa redan 1997 och är sedan dess en av Sveriges mest anlitade och uppskattade föredragshållare. Läs mer om Renata Chlumska.

Live föreläsningar
Digitala föreläsningar
Renata som föreläsare

För mer information om Renatas föreläsningar och offert kontakta Lotta på FEM. Sthlm lotta.didriksson@femsthlm.se

Prenumerera på mitt nyhetsbrev

Vill du följa med på äventyr? Lyssna på en föreläsning? Eller bara fylla på med inspiration och få ytterligare en inblick i min äventyrliga värld? Prenumerera på mitt nyhetsbrev så missar du inget av allt spännande som händer!