Föreläsningar
Boka föreläsning med Renata!

Renatas styrka som föreläsare ligger i hennes förmåga att inspirera och översätta de uppförsbackar hon stått inför under sina expeditioner och bygga broar till de utmaningar vi alla möter i jobbet, på våra arbetsplatser och i vardagen likväl som på fritiden.

Photo by: Sophia Carrhage

“Alla företag har mål och alla människor har drömmar men alla lyckas inte alltid. Varför? Vi kan inte påverka alla faktorer runt omkring oss men betydligt fler än vi tror. Om vi lägger energin på sådant vi faktiskt kan förändra och tar personligt ansvar så kan vi komma väldigt långt. En tjej från Skåne kan till och med nå toppen av världens högsta berg!”’

Renata talar bland annat om:

  • Vikten av motiverade medarbetare

  • Att kunna hantera förändringar

  • Magnetiska mål

  • Projektledning och ledarskap

  • Personligt ansvar

Förutom bergsbestigning och äventyr på professionell nivå så är hennes expertområden personlig utveckling, motivation, drivkraft och målsättningar.

Renata började föreläsa 1997 och är sedan flera år en av Sveriges mest anlitade och uppskattade föredragshållare. Läs mer om Renata Chlumska.

Live föreläsningar
Digitala föreläsningar
Renata som föreläsare

För mer information om Renatas föreläsningar och offert kontakta Lotta på FEM. Sthlm lotta.didriksson@femsthlm.se

Prenumerera på mitt nyhetsbrev

Vill du följa med på äventyr? Lyssna på en föreläsning? Eller bara fylla på med inspiration och få ytterligare en inblick i min äventyrliga värld? Prenumerera på mitt nyhetsbrev så missar du inget av allt spännande som händer!