Live Föreläsning
Närvaro - på riktigt!

I utmanande tider behöver vi verktyg och inspiration som får oss att lyfta blicken och att tänka i nya banor. Renata delar med sig av sina erfarenheter för att inspirera och entusiasmera ditt team, företagets medarbetare eller ledningsgrupp. Men Renata vet också att gränsen mellan att lyckas eller misslyckas är skör och att framgång kräver mycket hårt arbete, engagemang och beslutsamhet, vilket går som en röd tråd i hennes föreläsningar.

Företag, organisationer och verksamheter behöver i olika skeden ett inspirerande budskap som lyfter och motiverar medarbetare. Renata Chlumska har förmågan att entusiasmera och peka på möjligheter och de verktyg som kan behövas. Hon är en uppskattad och ofta anlitad föredragshållare vid kick offer, kundträffar och i förändringsprocesser.

Är ni trötta på att sitta inne? Då flyttar vi ut föreläsningen och träffas i friska luften i stället!

Digitala föreläsningar
Renata som föreläsare

För mer information om Renatas föreläsningar och offert kontakta Lotta på FEM. Sthlm lotta.didriksson@femsthlm.se

Prenumerera på mitt nyhetsbrev

Vill du följa med på äventyr? Lyssna på en föreläsning? Eller bara fylla på med inspiration och få ytterligare en inblick i min äventyrliga värld? Prenumerera på mitt nyhetsbrev så missar du inget av allt spännande som händer!