Föreläsningar
Sagt om Renatas föreläsningar

I mer än 25 år har Renata fängslat publiken med sina inspirerande berättelser och bilder från expeditioner till alla världens hörn. Renata Chlumska har utsetts till “Utmärkt talare” av Chefsnätverket Close, nominerats till Årets talare och även vunnit MySpeaker of the year 2023 i kategorin Motivation.

Sagt om Renata Chlumska som föreläsare:

Maria Linghammar, chefssekreterare, Region Östergötland.

Båda jag och Kjell (verksamhetschefen) har fått mycket positiv feedback efter Renatas fantastiska inspirations-föreläsning! Renata tog oss med på en vidunderlig resa och vi fick också med oss mycket tänkvärt på ett djupare plan, som vi kommer att reflektera över under lång tid framåt! Tack - Vi är så glada att vi bokade in just Renata!

Viktor Svensson, styrelseordförande och VD för Rejlers AB

Varje gång Renata har besökt ett av Rejlers 50 kontor efterlämnas lite extra mod, glädje och jävlar anamma! Vi är superglada över att ha arbetat med Renata.

Roger Heikenström, affärsområdeschef på AJ Produkter

Du konstaterar väldigt snabbt att det faktiskt är en stor skillnad på ”en föreläsning” och att möta Renata. Renata ger oss med sin närhet, tydlighet, humor, sårbarhet och charmfulla sätt en berättelse som efteråt nästan kändes som att det var vår egen. För oss gav det lilla men ack så kontinuerliga ”ett steg i taget” en summerad minnesbild från vårt möte och som vi bär med oss som en motivation när vi jobbar vidare med våra egna utmaningar, i livet så väl som på arbetet. För dig som önskar dig något mer än bara en föreläsning, lyssna på Renata och ta ditt nästa steg i livet.

Monica Larsson, ansvarig marknad på Moderna Försäkringar

Vi hyr föreläsare ett par gånger per år och Renata är en av dom absolut bästa vi haft. Så lugn, saklig, med så mycket kunnande och erfarenheter och dessutom med härlig humor och alltid med en glimt i ögat.

Renata gjorde verkligen vår dag med sin digitala föreläsning och hjälpte oss uppmärksamma den Internationella Kvinnodagen!

Joakim Van Hollebeke, VD på Moodhouse.se

Att lyckas med att fängsla ett ungt gäng på 25 personer som efteråt har pratat om detta om och om igen är det verkligen inte alla som kan. Din energi har vi haft med oss under hela hösten och alla är numera så ödmjuka inför att alla kan lyckas bara man tror på det man gör! Vi vill starkt rekommendera alla företag stora som små att anlita Renata för att skapa just känslan som vi var ute efter: ”inget är omöjligt – du klarar mer än du tror!

Anna Cederqvist, kommundirektör i Vara kommun

Oavsett om det handlar om att bestiga berg eller att förverkliga politiska mål så handlar ledarskapet om att konkretisera målet och bryta ner det i små delar. Förbereda sig och träna. Engagera, förankra och förtydliga vad målen betyder för alla som är med i expeditionen eller arbetslaget, allt för att alla ska kraftsamla för att nå ända fram eller ända upp. Renatas föreläsning inspirerade och engagerade alla våra ledare på ett tydligt men lättsamt sätt.

Fler exempel på vilka Renata talat för:
Husqvarna Group
Atlas Copco
LKAB
Tata TCS
Volvo
Ernst & Young
Ikea
Kiosked
Elmia
SKL
Handelsbanken
JLL
Sandvik
Ericsson
Aftonblandet
Fujitsu Siemens
Piteå Science Park
Astra Zeneca
Luleå Universitet
Skanska
BMS
Axfood
Saab
Länsförsäkringar
Spendrups
Wasa Kredit
PWC
Svenskt Näringsliv
Trygghetsrådet
Landsting, skolor och föreningar

Live föreläsningar
Digitala föreläsningar
Renata som föreläsare

För mer information om Renatas föreläsningar och offert kontakta Lotta på FEM. Sthlm lotta.didriksson@femsthlm.se

Prenumerera på mitt nyhetsbrev

Vill du följa med på äventyr? Lyssna på en föreläsning? Eller bara fylla på med inspiration och få ytterligare en inblick i min äventyrliga värld? Prenumerera på mitt nyhetsbrev så missar du inget av allt spännande som händer!