Spännande sommar!

Efter den intensiva sommaren förra året med bland annat ÅF Offshore Race, Kilimanjaro, Mt McKinley, Elbrus, Cykelvasan m.m tänkte jag att denna sommar kan bara bli lugnare.

Men jag kan glädjande säga att det höga tempot fortsätter. Det blev återigen en toppen resa till Pyrenéerna för Expeditionsresor, ett snabbt besök i Almedalen för Mitsubishi och DI och just nu och befinner jag mig i Tjeckien för att bland annat lite PR för min lyckade Seven Summits satsning. Sedan väntar Fiji dit jag ska och föreläsa för min nya samarbetspartner – Husqvarna.

Från i sommar är jag nämligen ambassadör för Husqvarna Automower vilket såklart känns fantastisk roligt.

När jag ”blev med trädgård” för snart 10 år sedan var den första, och bästa investeringen, jag gjorde just en Husqvarna Automower. Även om jag trivs med att ägna mig åt trädgårdsarbete så behöver jag hjälp för att få det att fungera och kunna hinna med både fritid och yrkeslivet. Att som stolt Jönköpingsbo, granne med Huskvarna, dessutom få representera ett så välkänt men ändock ”lokalt” varumärke som Husqvarna känns naturligtvis extra roligt. Kolla in filmen som lanserades nyligen (länk kommer!!) #Husqvarna #Automower

I år firar vi dessutom båda 20 års jubileum, jag som klättrare och det är också 20 år sedan Husqvarna introducerade sin första robotgräsklippare.

Som om det inte vore nog kommer jag att även i augusti åka till Kebnekaise en sväng och senare i höst lanseras ett nytt projekt. En utmaning där du har möjlighet att bli först! Till dess – ha en äventyrlig sommar!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev

Vill du följa med på äventyr? Lyssna på en föreläsning? Eller bara fylla på med inspiration och få ytterligare en inblick i min äventyrliga värld? Prenumerera på mitt nyhetsbrev så missar du inget av allt spännande som händer!