Sommaren är här!

Och vilken rivstart på sommaren det blir, fylld med äventyr och aktiviteter! Eller vad sägs om Outdoor Live den 19-20 maj i Stockholm, Askersund Outdoor Festival den 25-27 i Askersund och Top of Arjeplog som jag gästar 7-9 juni!

Ja, allt och mycket mer händer under maj och juni månad. Dessutom kan du lyssna på mig i Framgångspodden unom kort och så kommer det snart tre nya avsnitt av Äventyrspodden där jag, Ola Skinnarmo och Petter Askergren samtalar med personer som på olika sätt inspirerat oss. Innan jag drar på semester kommer jag även hinna med ett kort besök på Läckö Kajakträff och så en massa olika föreläsningar också såklart, bland annat på Inspirationsdagarna i Visby och Umeå. Och så ett stort grattis till alla er som fick en plats på Ahkkas Kilimanjaro resa nästa år! Till hösten väntar uppladdning ihop med Ahkka, 4good och Expeditionsresor. Vi ses!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev

Vill du följa med på äventyr? Lyssna på en föreläsning? Eller bara fylla på med inspiration och få ytterligare en inblick i min äventyrliga värld? Prenumerera på mitt nyhetsbrev så missar du inget av allt spännande som händer!