Första deltagaren i Kropp Challenge på väg!

Först ut i Kropp Challenge! Idag ger sig den första deltagaren någonsin i Kropp Challenge iväg!

Fredrik Hjorth, som också var först med att anmäla sig, startar precis som Göran gjorde från Yttersta Tvärgränd i Stockholm. Men istället för att cykla söderut tar Fredrik riktning norrut och börjar trampa längst Inlandsvägen de 150 milen förbi Kiruna och vidare till Nikkaluokta. Fredrik räknar med att den sträckan kommer ta honom två veckor. Väl där packar han om för att sen vandra med all utrustning in till Kebnekaise, bestiga berget och sen vandra ut igen. Målet är att stå på Kebnekaises topp på årsdagen av Görans bestigning av Everest för exakt 20 år sen den 23 maj.

Fredrik som gick Haglöfs Adventure Academy 2014, arbetar som guide på Expeditionsresor, är scoutledare, löparcoach och till vardags managementkonsult har gjort ett fantastiskt arbete med att sprida Kropp Challenge och fått fin uppmärksamhet för sitt deltagande t ex har Friluftsliv gjort ett reportage. Fredrik kommer att skriva om sitt äventyr sin blogg på nylanserade outsidesweden.se. Under våren har Fredrik hållit i flera välgörenhetsträningar i samarbete med Träning & Mingel till förmån för insamlingen till Chyangba School i Nepal och kommer även efter att han genomfört utmaningen vara en engagerad ambassadör för Kropp Challenge.

Jag håller så klart tummarna för Fredrik! Själv sugen på utmaningar? Läs mer om äventyret på www.kroppchallenge.se

Prenumerera på mitt nyhetsbrev

Vill du följa med på äventyr? Lyssna på en föreläsning? Eller bara fylla på med inspiration och få ytterligare en inblick i min äventyrliga värld? Prenumerera på mitt nyhetsbrev så missar du inget av allt spännande som händer!