Bra start på året!

Föreläsningssäsongen är i gång för fullt och det känns fantastisk roligt att vara ute och prata om både gamla och nya äventyr! Förra veckan var jag i Finland där jag både besökte en skola, pratade för både gymnasieelever och femteklassare, och hann även en föreläsning för allmänheten i Nykarleby. Denna vecka besöker jag Nybro och i början på februari hittar du mig på Båtmässan där jag den 3:e på kvällen har en öppen föreläsning. Och i slutet på mars kommer jag vara i Norge och medverka på deras båtmässa så mycket hav och vatten blir det också!

Titta gärna under kalendern för att vad som är gång och vilka evenemang som är öppna för allmänheten. Och hittar du inga datum och orter som passar just dig så var lugn – det kommer fler tillfällen eftersom jag tillsammans med Mitsubishi planerar en landsomfattande turné under hösten och mer info om detta hittar du här senare i vår.

Du har väl inte missat dokumentären om mitt Seven Summits projekt? Kolla in den på YouTube.

Prenumerera på mitt nyhetsbrev

Vill du följa med på äventyr? Lyssna på en föreläsning? Eller bara fylla på med inspiration och få ytterligare en inblick i min äventyrliga värld? Prenumerera på mitt nyhetsbrev så missar du inget av allt spännande som händer!