På topplistan

Denna månad ser jag fram emot att dels vara med på Vildmarsmässan där jag föreläser på Äventyrscenen både på fredagen och söndagen. Kolla in Vildmarksmässans sajt så får du se allt spännande som händer helgen den 11-13 mars.

Helgen efter sedan är det dags för Sweden Bike Expo – årets kanske största cykelhändelse! Där föreläser jag också men med fokus på mina cykeläventyr – tider hittar du här.

Sedan väntar en spännande jobbresa till Hong Kong och eftersom jag aldrig varit där tidigare ser jag extra fram emot att få besöka denna del av Kina. Resten av tiden är mesta dels fylld med föreläsningar för bland annat företag, skolor och föreningar och jag kommer även besöka Växjö, Kalmar, Åre och Stockholm innan månaden är slut.

Och så har jag fått reda på att jag rankats som världens 16:e främsta nu levande äventyrskvinna – ganska häftigt om jag får säga det själv!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev

Vill du följa med på äventyr? Lyssna på en föreläsning? Eller bara fylla på med inspiration och få ytterligare en inblick i min äventyrliga värld? Prenumerera på mitt nyhetsbrev så missar du inget av allt spännande som händer!