MalmöGirot

För mig har Malmö alltid varit en ”cykelstad” och det var ju här, på gatorna kring Möllevången som jag själv faktiskt började cykla så det känns extra kul att det nu äntligen arrangeras ett cykellopp i mina gamla kvarter.

Det blev en bra dag med perfekta cykelförhållanden även om det regnade lite vid start men det lättade upp och torkade ganska snart. Till min glädje så fick jag sällskap av Tina Levin och därmed även chansen att testa formen lite genom att försöka hänga på i hennes tempo men det gick bra. Nu körde inte Tina på för fullt utan så detta som en kul social tur mellan alla hennes tävlingar. För egen del kändes snittfarten på 31,6 lite mer som en prestation och när vi rullade in över mållinjen strax över 3 timmar så var i all fall jag väldigt nöjd. Tjejvättern nästa!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev

Vill du följa med på äventyr? Lyssna på en föreläsning? Eller bara fylla på med inspiration och få ytterligare en inblick i min äventyrliga värld? Prenumerera på mitt nyhetsbrev så missar du inget av allt spännande som händer!