Givande höst!

På TV3 just nu kan du se ”En resa för livet” som följer mig och mina vänner när vi tidigare i år besökte Nepal. Resan arrangerades av SOS Barnbyar med syfte att visa dels vilka enorma utmaningar och svårigheter barn i Nepal möter varje dag men även att man kan göra skillnad genom att bli fadder. Jag tror att jag kan tala för alla som var med att resan påverkade oss starkt och samtidigt som man känner sig förtvivlad över barnens situation känns det ändå som att det finns hopp. I barnbyarna får barnen trygghet, utbildning och framtidstro. Något som borde vara en självklarhet för alla. Så blir fadder du också! Besök SOS Barnbyars sida och börja bidra!

Men det finns flera sätt att bidra med pengar till Nepal och Kropp Challenge samlade i år ihop 30 000 kr som oavkortat gått till sherpas barn och deras skolgång. Tack alla ni som är med och bidrar och antar utmaningen!

För någon vecka sedan fick jag beskedet att jag blivit nominerad till utmärkelsen Årets Talare och detta känns så klart både roligt och hedrande. När jag för tjugo år sedan fick frågan om att hålla ett föredrag så kände jag större skräck och oro inför den uppgiften än att bestiga Mount Everest. Att stå inför folk är något som jag var rädd för ändå sedan skoltiden. Men denna nominering är ytterligare ett bevis på att övning ger färdighet och sedan många år föreläser jag flera gånger i veckan och trivs väldigt bra med att möta en publik och inspirera.

Gå in och rösta på den du tycker ska bli Årets talare!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev

Vill du följa med på äventyr? Lyssna på en föreläsning? Eller bara fylla på med inspiration och få ytterligare en inblick i min äventyrliga värld? Prenumerera på mitt nyhetsbrev så missar du inget av allt spännande som händer!